Category: Blog

Nu cred c-am inteles vreodata care-i faza cu scrisorile-n lant.

Cica exista de vreo 100 de ani, ceea ce sincer ma consoleaza un pic: ca nu au fost inventate pe messenger. Dar multe dintre ele (cam toate de fapt, dar in fine) sunt atat de nerealiste si atat de prost facute incat nu-nteleg cum au trecut de primii destinatari.

Le mai stiti pe alea cu CEO-ul Yahoo, care-ntr-o zi s-a hotarat sa dea un mass ca inchide messengerul? Sau cu banii care se strang pur si simplu trimitand mai departe un mesaj sau un mail?

Tot la categoria de scrisori in lant intra si cele care-ncep cu “N-ai suflet daca nu dai mai departe”. Astea se bazeaza pe manipulare emotionala si vorbesc despre nu stiu ce mama care si-a dat un ochi pentru fiul ei, sau un caine care sta la mormanul stapanului, iubitul care i-a dat casca iubitei stiind ca nu mai are frane la motocicleta si alte povesti inventate care impresioneaza oameni usor de impresionat.

Preferatele mele insa raman mass-urile de la morti. Alea-s pur si simplu dincolo de cuvinte si nu intr-un sens spiritual. Si o astfel de “scrisoare” a ajuns si la mine acum vreo cateva zile, in conditiile in care eu credeam ca nu mai exista, bai nene, porcariile astea. Aici gasiti si motivatia acestui post.

chat

La modul cel mai serios: cate stiri ati auzit voi sa-nceapa “Nu se stiu exact cauzele mortii dar sursele apropiatii victimei spun ca totul ar fi inceput de la o scrisoare in lant care a fost ignorata.”?

In sfarsit, avand in vedere c-aparent inca mai exista loc pentru astfel de lucruri  m-am hotarat sa incep si eu scrisoarea mea in lant. O gasiti mai jos:

Daca nu dai share acestui post,
O sa gasesti in mancare par sau macar o scama
Si-o sa ai un lapsus cand te-ntreaba una cum te cheama,
N-o sa-ti ajunga banii la casa de marcat
Si-o sa prinzi rosu la orice-i semaforizat!
O sa dai cu degetul mic in piciorul de la pat
Si maine o sa calci intr-un …
O sa ai mereu o piatra-n incaltari
Si n-o sa gasesti loc vreodata in parcari
Si o sa-ti pierzi cheia, si-o sa-ti fie masina ridicata
Si-o sa ramai fara hartie exact cand esti acasa la o fata!!

 • http://www.blogger.com/profile/13755717567580052174 Ana

  gata ma mi-ai demonstrat! esti in stare de orice =))
  faza e ca scrisoarea ta in lant seamana mai mult cu o incantatie malefica :)))

 • Oana

  De curiozitate, persoana care ti-a trimis asta pe chat avea mai mult de 12 ani? :)))

  • http://andreileonte.ro Andrei

   nu sunt sigur!

 • Alexandra

  Si eu primeam porcarii din astea pe mess. Si acum mai primesc uneori. Nu stiu ce oameni pot sa inventeze asa porcarii. Iar altii le cred. Copii de 10-11 ani :))

 • Alina

  Am dat’o mai departe pt ca imi era frica:))))) ai de viata mea,grav nene foarte grav.Oana cred totusi ca i’ai dat cam multi ani,altfel nu pot sa inteleg cum sa crezi o astfel de prostie