Category: Blog

halep
Noi, romanii, avem nevoie de momente ca cel al Simonei Halep fiindca ne mai unesc, ca popor. Mai adauga o bila alba la ceea ce a mai ramas din mandria noastra ca tara.
Doar asa mai auzim “sunt mandru sa fiu roman” si doar asa mai mai cadem si noi de-acord in privinta unui subiect.
Chiar a fost frumos tot freamatul asta din ultimele zile. Ca suntem sau nu fani ai tenisului, cu totii am scris un mesaj de incurajare si am zis un Doamne ajuta in gand …ca asa se face, asa e frumos: sa ne sustinem campionii.

Dar ce facem daca nu castiga?
De ce suntem alaturi de-un om doar cand e la un pas de a ajunge in varf? Nu mai devreme, si daca pierde, nici mai tarziu.
De ce zicem “am castigat” (la persoana I) si “a pierdut” (la persoana a IIIa)?
Pe locul 2 nu tot a noastra e? Nu mai e omul care ne face mandri sa fim romani?
Daca va uitati pe retelele de socializare s-a cam facut liniste deja. Mai e cate unu’ care mai scrie ca “tot campioana-i chiar daca nu a castigat” sau ca era Sharapova enervanta ca tipa …dar nici pe departe debitul de dinainte de meci. Pacat!
Si asta nu e nimic!
Incep imediat talk-show-urile si interviurile in care toata lumea-si da cu parerea, o desfiintam si nu mai auzim de ea pana la urmatoarea finala cand strigam din nou “Hai Romania!”

 • alex

  eu in continuare aud cum toata lumea o sustine . ti-ai dat si tu cu parerea ca sa te auzi vorbind .

  • http://andreileonte.ro Andrei

   eu nu aud asta :) dar iti multumesc ca ti-ai exprimat parerea

 • lori

  Niciodata nu m-am gandit la problema pusa de tine cu pers 1 si a 3. Simona in acest moment este un simbol de perseverenta, loialitate, devotament si pasiune sfasietoare. Regretul ei de la finalul meciului a fost coplesitor. Privirea in gol, tacerea si lacrimile au aratat fragilitatea si dorinta atat de mare pe care O ARE. Este prima din marile finale ce vor urma. Povestea va continua atat de frumos, si poate cu aceeasi spectacori care acum au inchis acest capitol. Astazi au castigat si junioarele finala la R G, dar oare cati cunosc aceasta informatie? Din pacate campionii raman necunoscuti. Din fericire, doar pentru unii.