Category: Blog

In cazul in care te-ai intrebat vreodata sau daca e importanta treaba asta pentru tine, studiile (mele) arata ca fetele fac mai multe like-uri. Punct.
Parerile dupa aceasta prima fraza sunt ori “Nu-i adevarat” ori “Pai bineinteles ca da”. In orice caz, va rog cititi pana la capat.

Eu cred ca acest fenomen se bazeaza pe 2 lucruri:
1. sunt mai multe persoane libidinoase de sex masculin.
2. fetele sunt mai frumoase decat baietii…pur si simplu.
3. fetele se tin de mana. In sensul ca au optiunea asta!

Nr 1 abia daca trebuie explicat! Este perfect paralel cu ce se intampla pe strada: daca like-urile ar fi capetele intoarse, cine intoarce mai multe capete, o fata sau un baiat?
Spus altfel, frumusetea e in ochiul privitorului (la masculin) si cand privitorul e vesnic in cautare, “obiectul” privit este clar mai valoros.

Si-asta ma duce la Nr. 2: cand vine vorba de ceea ce se vede cu ochiul liber, femeile au in general castig de cauza. Chiar si o revista de femei, e plina de femei. Un peisaj, o campie, o treaba bucolica e ajutata de o silueta feminina asezata pe-acolo pe undeva… Gresesc?

Si-acum trecem la 3. O fata/femeie are ceva mai mare lejeritatea in interactiunea cu o alta fata/femeie …cel putin in comparatie cu ce se-ntampla intre barbati: mai greu cu imprumuturile de haine, n-avem porecle simpatice, nu suntem nepearat pudici dar nici nu intarziem foarte mult in vestiar, nu ne tinem de mana si afectiunea/admiratia e subinteleasa. Adica nu prea am vazut multi care sa scrie la poza vecinului de la 4 “fratzik, esti bine in poza asta! serios acuma… maxim!” in schimb am vazut destule comentarii la fete “Hello! Sau mai bine zis, buna …ESTI!”.

Plecand de la acest impresionant capital de libidinosi si adaugand faptul ca fetele se tin de mana…pai ceru-i limita!
Daca nu sunteti de acord cu mine (inca), hai s-o luam asa: care dintre cei 2 credeti c-ar face mai multe like-uri?
Ea sau el?

selfie blog

  • Elena Ana-Maria

    Foarte interesant si destul de adevarat articolul tau :* !
    P.S: Eu i-as fi oferit un like tipului, nu tipei 😀

  • AnaSorina

    El !! :)))