Category: Blog

atentie

Voua va place sa jucati Adevar sau provocare?
Si mie! Doar ca trebui sa tii cont de niste treburi ca sa ajungi la Sectia Nr. 14 incercand sa le explici ca erai in chiloti in Piata Unirii din cauza unei provocari.
Si asta ma duce cu gandul la…
Regula nr. 1. Niciodata sa nu joci cu cineva care ar vrea sa se razbune pe tine! Mi se pare logic! De ce te-ai arunca singur in fata trenului?
2.Intotdeauna sa joci cu persoane pe care ai vrea/nu te-ar deranja sa le atingi!
Adica … n-o sa iesi niciodata cu baietii la bere ca sa jucati Adevar sau provocare!
3.Asta e importanta! Niciodata sa nu joci cu prietena ta!
ATENTIE!!
Situatia descrisa in cele ce urmeaza presupune un risc maxim! NU incerca asta acasa! NU fii prost!
Nu ma crezi? Joac-o pe-asta: daca te intreaba “Ce defecte am?” Aaaaah??? Ce faci?
Poate preferi provocare si-ti zice “Dovedeste-mi ca ma iubesti!” Fa-ti cont pe matrimoniale.ro si cu urmatoarea ia si joaca fazan!

4.Intotdeauna sa joci si cu o persoana pe care o urasti ca poate te rasplateste Universul si primesti un bilet de voie sa-l palmuiesti pe-ala. Zic si eu in cazul in care nu esti o persoana violenta si nu esti genul care sa initieze o altercatie: te duci la el si-i zici “Vrei sa jucam adevar sau provocare?”. N-are cum sa te loveasca inapoi ca aia a fost provocarea! Deci cred ca e OK, poti sa incerci!

5.Mai poti juca si cu cineva de la care vrei sa afli ceva: De exemplu, daca te intereseaza un astfel de lucru, asta ar fi un moment bun sa joci Adevar sau provocare cu Bianca! Adica…poate afli ceva si stabilim niste treburi ca sa terminam odata cu tot necazul!
6.Intotdeauna incearca sa joci cu cineva care are bani!
-Adevar sau provocare?
-Provocare!
-Da-mi si mie un milion!
7.Implicit sa nu te puna naiba sa joci cu cineva caruia ii datorezi bani. Maaare prostie!
8.Niciodata sa nu joci Adevar sau provocare pe Facebook cu 120.000 de mii de oameni in acelasi timp. Dar cum nu ma-nvat minte niciodata, o s-o fac si pe-asta!
Asa ca-n fiecare luni astept de la voi o lista cu intrebari si o lista cu provocari (dintre care o s-o aleg pe-aia care-mi convine mie) iar in 7 zile voi posta o filmare in care voi raspunde la intrebare sau voi duce provocarea la capat!
JUCAM?

 • alexandra

  Hai sa postez si aici!

  Sunt 2 variante de provocare pt.simplul fapt ca nu m-am putut decide la una dintre ele. Te las pe tine sa alegi :))
  O varianta de provocare ar fi sa te duci sa iti tatuezi pe mana 2 clape de pian sau o cheia sol ( daca mai rezisti la inca un tatuaj. Nu trebuie sa fie o filmare profesionala cu o televiziune :D)
  A doua varianta de provocare ar fi sa te duci in Parcul Herastaru, pe Aleea Michael Jackson, la monumentul dedicat lui, sa canti refrenul de la “Heal The World “ si apoi sa-i aprinzi o lumanare.
  Si intrebarea : Daca ar veni Justin Timberlake la tine si ti-ar propune o colaborare ai accepta? 😀
  Spor la treaba!

 • Gabriel

  Te provoc sa te uiti la acest videoclip si sa ne arati reactia ta :)

 • Gabriel

  Te provoc sa te uiti si sa ne arati reactia ta 😉 https://www.youtube.com/watch?v=dGwX6jAHw8U